Retail Manager

Ben jij die energieke Retail Manager die met zijn commerciële drive, handelsgeest en feeling voor DIY-retail de winkelformules van Hubo en Multimate succesvol gaat laten groeien?

Wat ga je doen?
Als Retail Manager bij DGN Retail ben je continue bezig om de marktpositie van de ondernemers in de regio Centraal- en Oost-Nederland te verbeteren. Je signaleert knelpunten en adviseert ondernemers op basis van omzetcijfers en marktgegevens. Je begeleidt de ondernemers van zo’n 40 winkels bij hun commerciële en bedrijfseconomische doelstellingen. Commercieel beleid vertaal je naar een praktisch plan van aanpak. Je maakt verbinding met en tussen de ondernemers, leveranciers en collega’s. Je bent projectmanager en je schakelt tussen projecten en uitgangspunten voor de lange termijn, maar ook issues en deadlines op de korte termijn ontgaan jou niet. Je rapporteert aan het Hoofd Retail Management.

Wat verwachten wij van jou?
Als Retail Manager bij DGN Retail voldoe je aan de volgende eisen:
•    Afgeronde HBO- opleiding CE of vergelijkbaar;
•    Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
•    Ervaring of een sterke affiniteit met de DIY Retail markt;
•    Commerciële drive;
•    Cijfermatig sterk, planmatig en analytisch;
•    Sterk in het (op)bouwen van lange termijnrelaties;

Waar kom je terecht?
Je komt terecht bij DGN Retail. Een dochter van Euretco B.V., de grootste Retail service organisatie in Nederland.  DGN Retail is onder andere franchisegever voor de formules Hubo en Multimate en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten op het gebied van marketing, inkoop, verkoop, bedrijfsadvies, ICT en administratie. Het Retailmanagement team groeit straks naar 9 collega’s en heeft als kernwaarden passie, plezier, performance en verbinden.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Een prima vast salaris, een uitstekende bonusregeling, een goed secundair arbeidsvoorwaarden pakket, waaronder een auto, telefoon en laptop/IPad van de zaak, vakantiegeld en een prima pensioenregeling. Het gaat om een fulltime functie. De standplaats is Hoevelaken.
 
Heb je interesse of wil je meer weten?
Interesse? Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Janet Verheijke, corporate recruiter op nummer 06-15119400. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met André Strijker, Hoofd Retail Management, op 06- 51702938.

Adres en route

Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken
Postbus 150, 3870 CD Hoevelaken
T: 033 - 253 29 11 - F: 033 - 253 25 81

info@dgnretail.nl
Plan uw route

Service

•  Assortimentssamenstellingen
•  Collectieve inkopen
•  Gunstige winstmarges
•  Automatiseringsactiviteiten
•  Opleidingen

 

 

 

 

 

Volg ons

 

 Ga naar de DGN retail twitter pagina     linkedIn     Foursquare