Slider Multimate

Het mooie van Multimate

Multimate is niet zomaar een bouwmarkt. Alle medewerkers zijn namelijk zo goed opgeleid dat ze iedere klusser, van compleet onervaren tot professional, altijd van goed en persoonlijk advies voorzien. Momenteel telt Nederland ca. 70 Multimate vestigingen waar klanten kunnen kiezen voor service van A tot Z: van alleen advies tot volledig uit handen geven van de klus. Een complete bouwmarkt voor elk klusniveau.

Hoe werkt Multimate?
Iedere vestiging wordt gerund door een zelfstandig ondernemer. Een echte professional die zijn klanten een duidelijk beeld geeft van de vele mogelijkheden op doe-het-zelf gebied.
De inrichting van Multimate bouwmarkten is altijd herkenbaar. Geen lange schappen vol materialen maar een overzichtelijk assortiment, duidelijk gesorteerd.  Met aansprekende acties, een strakke folder en scherpe prijzen laat Multimate van zich horen. En via de Multipas spaart de klant ook nog eens voor extra klustegoed. Dit combineren we met uitgebreid advies en service om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Multimate investeert stevig in communicatie met haar klanten. Denk aan de tweewekelijkse huis aan huis folder en natuurlijk ontbreekt de gebruiksvriendelijke website (www.multimate.nl) niet.

Meer weten over de Multimate bouwmarkt formule? Vul het reactieformulier in of neem contact op met DGN retail  via 033 - 253 2911.

Adres en route

Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken
Postbus 150, 3870 CD Hoevelaken
T: 033 - 253 29 11 - F: 033 - 253 25 81

info@dgnretail.nl
Plan uw route

Service

•  Assortimentssamenstellingen
•  Collectieve inkopen
•  Gunstige winstmarges
•  Automatiseringsactiviteiten
•  Opleidingen

 

 

 

 

 

Volg ons

 

 Ga naar de DGN retail twitter pagina     linkedIn     Foursquare