Assistent Category Manager

DGN retail b.v. is de grootste serviceorganisatie voor zelfstandige ondernemers binnen de doe-het-zelf branche. DGN retail is de franchisegever van de formules Hubo en Multimate en heeft meer dan 250 aangesloten ondernemers door heel Nederland. DGN retail biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten. Hierbij kun je denken aan ondersteunende diensten op het gebied van marketing, inkoop, verkoop, ICT, administratie, etc.

Voor DGN retail zijn wij op zoek naar een fulltime

ASSISTENT CATEGORY MANAGER

Als assistent category manager ben je, onder aansturing van de category manager, medeverantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van een deel van het assortiment.  Je helpt bij de samenstelling van het juiste assortiment, de prijsopbouw en de folderpromoties. Je bent de energieke spin in het web voor jouw productgroepen en hebt contact met ondernemers, leveranciers en alle afdelingen binnen DGN retail/Euretco.

Jouw profiel

Je bent een young professional met een HBO opleiding, bijvoorbeeld Marketing of Retail en je hebt maximaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de retail. Persoonlijke kenmerken: commercieel, gedreven, communicatief, flexibel, cijfermatig onderlegd en werkt planmatig. Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met klussen in- en om het huis en ben je geinteresseerd in de retail.

Solliciteren

Heb jij de ambitie om Hubo en Multimate nog beter op de kaart te zetten, klik dan op de button ‘Solliciteren’. Heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Paul van Essen, Manager Inkoop, telefoon: 06 2263 9979. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Mariska Oldewening, HR Adviseur, telefoon: 06 2059 6871.

DGN retail is een dochter van Euretco. Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode,  sport en media en doe-het-zelf.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersonen: Paul van Essen mobiel: +31 622639979

Adres en route

Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken
Postbus 150, 3870 CD Hoevelaken
T: 033 - 253 29 11 - F: 033 - 253 25 81

info@dgnretail.nl
Plan uw route

Service

•  Assortimentssamenstellingen
•  Collectieve inkopen
•  Gunstige winstmarges
•  Automatiseringsactiviteiten
•  Opleidingen

 

 

 

 

 

Volg ons

 

 Ga naar de DGN retail twitter pagina     linkedIn     Foursquare